جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: پرونده ناپدیدشدن امام موسی صدر یکی از مسائل مهم در دستور کار دستگاه دیپلماسی ایران و لبنان است

  • کد خبر: ۱۲۳۸۱۷
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۵۹
امیرعبداللهیان: پرونده ناپدیدشدن امام موسی صدر یکی از مسائل مهم در دستور کار دستگاه دیپلماسی ایران و لبنان است
وزیر امور خارجه کشورمان به مناسبت ۴۴ امین سالگرد ربایش امام موسی صدر نوشت: پرونده ناپدیدشدن امام موسی صدر همواره یکی از مسائل مهم در دستور کار تلاش‌های مستمر ایران و دستگاه دیپلماسی ایران و لبنان تا رسیدن به نتیجه است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه کشورمان به مناسبت ۴۴ امین سالگرد ربایش امام موسی صدر در صفحه اینستاگرام خود نوشت: ۴۴ سال از ربایش امام موسی صدر و همراهانش شیخ محمد یعقوب و سید عباس بدرالدین گذشت. عالم مبتکر و پرنشاطی که با نفس مسیحایی‌اش جان تازه‌ای به کالبد امت اسلامی و جامعه مسلمان و مسیحی لبنان دمید. او به راستی منادی وحدت و هویت بخشی به مسلمانان و مبلغ همزیستى و احترام متقابل میان پیروان ادیان و طوائف سیاسى بود.

وی همچنین افزود: در تمام این سال‌های غیبت و انتظار، بارقه امید بازگشت پیشوای صلح در دل دوستدارانش زنده بوده است. مردمی که دیده‌اند و شنیده‌اند که سال‌ها پیش مردی در لبنان زندگی می‌کرد که سلوک اخلاقی او جلوگاه تصویر زیبای دین بود. اخلاق سیاسی امام موسی صدر پیروان ادیان گوناگون را به همزیستی مسالمت آمیز دعوت و توصیه می‌کرد.  

وزیر امور خارجه ادامه داد: امام‌موسی صدر ۴۴ سال است که در میان ما نیست، اما پیش آهنگی و قاطعیت او در مبارزه با رژیم صهیونیستی و جهل و نادانی، همچنان هدف بزرگ امت اسلامی است.

وی در خصوص پیگیری‌های وزارت امور خارجه در این‌باره نوشت: پرونده ناپدید شدن امام موسی صدر همواره یکی از مسائل مهم در دستور کار تلاش‌های مستمر ایران و دستگاه دیپلماسی ایران و لبنان تا رسیدن به نتیجه و روشن‌شدن واقعیت می‌باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->